Admin neka izbriše prethodni, pošto ovako ne može.
Baš volite da kvarite roleplay i da iskačete iz kože likova i pametujete meni:
1.Ne pravi se pametan, ako se poštuje red, onda ti ne bi trebalo da igraš, već Aoba i Obito, jer je tvoj suparnik uskočio u njihovu borbu.
2. Tehnika kaže da se može odnositi na više ljudi, ali ne i na kerove. Čitajte dva puta kartice koje sami smišljate.
3. Pišem novi potez, jer ono, ti kažeš da mogu. A i ovako, mogu.
Akcija, jel?
Health: 1000
Energy: 1000
Chakra: 1000-200
Bouvi:
Bouvi:
Health: 375
Energy: 450
Chakra: 425-175-75
Makišima i meni je drago što te vidim.
Zanimljiva tehnika, ali to nije dovoljno dobro deda.
*Bouvi skače na moje rame i počinje da reži*
Ali, dolazi mi nešto sada. Ti si u stvari jedan jako kul tip ako razmišljaš ovako. Uz tebe sam.
Ne može postojati mir u svetu dok god su ti likovi na tronu, upravljajući sistemom svojim zaprljanim prstima.
Kako ja ne mogu ništa uraditi, moj pas može. On je uvek bio brži sa tim refleksima and stuff.
*Transformisao se na meni, što znači da sam ja zbog njegove težine bukvalno pao i on sada stoji na meni, gazi me po faci, ramenima, smrdimo zajedno*
*Bespomoćno, ali posno gledam kako Bouvi radi znakove rukama*
Tehnika levela 40, koplje je level 25, damage 200 i damage 100 - čista čakra se neutralisati, tačnije razbiti munju.
Onda kada si ti kreirao koplje i kada je ono trebalo da se raširi na sve, Bouvijev napad čakre ga je razbio.
A ovo izmišljeno pravilo za Yamanaka i 5 slotova za odbranu je treš, ali neka vam bude.
Slobodni steostali, ali ja vam predlažem da im se pridružimo. Koliko god da je iritantan ovaj plejboj.