Health: 750
Energy: 790-100
Charka: 650-30
Bouvi:
Health: 375
Energy: 450
Chakra: 395-175
Four Legs Technique Level 4: Tri poteza još
Zbog Rjua, da imaš odmah helte:
HP:500
Zašto mi admin određuje sudbinu? Jel zna on da bi ja trebalo sada da odigram?
E sad, da vidimo:
Znači ja sam tebe pipnuo i ti si primio zagarantovani, što znači da sam u neku ruku osetio kada sam ja nastavio da sečem vazduh i kada si ti aktivirao ovo, što je super. Ali pošto admin kaže da nije tako, okej, idemo dalje.
To su lanci, ne space time lanci, moja brzina je 500, tvoja nula, obojica smo level 200 i moj pas je level 200 i on, e pa on sve vidi i on ima svojih pet slotova. I da ne zaboravimo, brži je od tebe, Šanine iz Konohe. I konačno:
Pošto mi očigledno ignorišete Shishi Sonson efekat i ne dozvoljavate da tako izbegnem lance, onda će moj ker.
Sada je dovoljno dugačak i širok da lance uzme/prihvati umesto mene, a ti si zarobio njega jer se on bukvalno sa mog ramena transofmirsao u nekoga moje veličine, što znači da sam ja pao nazad malo. Kako se stvara na meni, on mene šutira, tako da ne možeš obojicu u lance uhvatiti. I da, jeste level 30 tehnika, ali ja ne koristim ovo da bih izbegnuo tvoj napad. Bouvi ga čak prihvata, samo je ovo uradio, jer isti ste level, brži je od tebe.
A, ti, ti si sada otvoren za napad.
Prekidam Santoryu, uzimam samo ovo:
Pravim pet zamaha. Tri zagarantovana.
Damage mača je 700, ja sam malo pre zaboravio preciznost da uključim
Plus, ti napadaš mog Bouvija.
I dodatak, ono najbitnije:
I ne, ne prihvatam vam to za kamui admine. Toga takođe nema u pravilima i dosta gluposti, jer ja znam da ja ako sada napadnem, on će koristiti kamui da izbegne zagarantovani.
Kamui nije lična tehnika, tj može biti, ali kako je više njih mogu nabaviti, ona ako radi nešto što udara u temlje pravila (temelj je ovde zagarantovani damage koji se ostvaruje brzinom) ona mora biti pokazana igračima ili makar mora postojati napomena koja kaže, jasno i glasno: "Kamui tehnika pobeđuje zagarantovani damage."
I ono opet, najbitnije. Ako si ti aktivirao neki šaringan, ne moraš da mi staviš karticu, ali moraš da skineš čakre sebi, a ti si skinuo samo 200 od space time migracije. A rečeno mi je da je ta tehnika MS tehnika. A taj MS, što ja nemam pojma, znam da je šaringan. A ti sebi nisi skinuo čakru, sem ovih 200.
Sledeći put ako želite da pobedite, ustanovite lepo pravila za te vaše šaringan tehnike kamui i sve te stvari za bogove i gospodu. Ja ću se držati dobrog starog (iako je izmenjen juče jelte) zagarantovanog damagea. Ja se odjavljujem, jer ti sigurno gubiš ako ide ovako. Tačnije, neka proba, ali neka ide po pravilima kao i što ja idem trenutno. A ti si još na početku napravio ogromnu rupu, laž i manu u borbi kada si uradio MS tehniku bez skidanja čakre za aktivaciju ikakvog MS, NS-a, BS-a.