Naruto My Story
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Naruto My Story

Odaberi svoj put, bori se, ne odustaj i postani shinobi vredan postovanja.Citav svet ceka na tebe!

You are not connected. Please login or register

Gaara & Corazon Vs Ningyo & Aoba

+2
Sabaku no Gaara
Leonard van Volen
6 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Gaara & Corazon Vs Ningyo & Aoba Empty Gaara & Corazon Vs Ningyo & Aoba 20th January 2017, 01:24

Leonard van Volen

Leonard van Volen
Admin
Admin

Pozicija borbe u lavirintu tame : Gornji deo lavirinta .

2Gaara & Corazon Vs Ningyo & Aoba Empty Re: Gaara & Corazon Vs Ningyo & Aoba 20th January 2017, 16:18

Sabaku no Gaara

Sabaku no Gaara
Kazekage
Kazekage

(stvorivsi se u nekoj drugoj dimenziji Gaara nije znao sta se desava video je svog Shanina pored sebe,a ispred njih su stajali Ningyo,bivsi clan akatsukija i clan sela lista koji je umro njegovom krivicom Aoba Yamashiro.Gaara je par trenutaka stao ukopan a onda je znao sta mora da uradi,morao je da ih zaustavi,zato sto ako bi on i Corazon ovde pali ceo svet bi pao.)

Corazon,nadam se da si spreman,moramo brzo zavrsiti ovo!
(rece stavljajuci mu ruku na rame,olaksavajuci mu telo,zatim se malo odalji i poce raditi znake rukama)
Gaara & Corazon Vs Ningyo & Aoba GbW0m70

Katon!
Gaara & Corazon Vs Ningyo & Aoba DbsNasZ
(800 dmg,ide na obojicu ,naravno ne na Corazona)
Gaara & Corazon Vs Ningyo & Aoba DnmUezG

Aktivno je:
Gaara & Corazon Vs Ningyo & Aoba 1mkR5xX
Gaara & Corazon Vs Ningyo & Aoba DhXpSrC

He:1100
En:1100
Ch:1000-20>980

3Gaara & Corazon Vs Ningyo & Aoba Empty Re: Gaara & Corazon Vs Ningyo & Aoba 20th January 2017, 18:19

Corazon

Corazon
Sanin
Sanin

Health:1000
Energy:1000
Chakra:900

Bouvi:
Health:800
Energy:800
Chakra:800

*Bouvi je na njegovom ramenu*

Ne brini Ningjo, Gara i ja ćemo te zaustaviti, a imamo i kerove da nam pomognu, sećaš ih se? Mislim da si čak u neku meru bio i alergičan na pseću dlaku, haha!

Gaara & Corazon Vs Ningyo & Aoba XMpyaG1
Pakun:
Health:500
Energy:500
Chakra:500-30-100

Gaara & Corazon Vs Ningyo & Aoba V8s4hP7
-30ch

Gaara & Corazon Vs Ningyo & Aoba BW0m5y6
-100ch
(vrte se oko Pakuna)

(Kako letim, vi me više ne vidite i mogu raditi stvari skriveno)

4Gaara & Corazon Vs Ningyo & Aoba Empty Re: Gaara & Corazon Vs Ningyo & Aoba 20th January 2017, 23:36

Ningyo

Ningyo
Sage
Sage

Health: 1000
Energy: 500
Chakra: 1970 
Brzina: 100
Snaga: 100
Preciznost: 100
Defence: 100
Zao mi je sto je do ovoga moralo doci, ali sta je tu je srecno.
*Ulazim u Sage Mode tako da cu znati sta god da radite skriveno.*

Gaara & Corazon Vs Ningyo & Aoba LHWlT0J
Stvaram jednog wood golema.
Gaara & Corazon Vs Ningyo & Aoba YhhGK04
Ok. Golem ce sada stajati ispred napada Gaarinog zmaja ce vratiti nazad dok ce Flower da ''primi'' a posto ima 300 konstantnih defence to mu nista ne steti. Napisao si da Flame Song samo lete? Tako da je to u redu.
Gaara & Corazon Vs Ningyo & Aoba DxUhOWA
Health: 800
Energy: 800
Chakra: 600

Gaara & Corazon Vs Ningyo & Aoba Gfiz751
Golem ce takodje uraditi Hotei tako da ce ruke ici ka vama. Nije to to dok one idu ka vama prema vazduhu, Ja cu stvoriti Poison Flowers. 
Gaara & Corazon Vs Ningyo & Aoba Gm3vsXp
Otrov nece delovati na golema, mene i Aobu jer realno mi smo mrtvi organi nam se ne mogu dodatno ostetiti. Ide 800 damage na obojicu jer ste realno relativno blizu jedan drugog. Cora posalji mi u pm tvoj skriveni potez. 

5Gaara & Corazon Vs Ningyo & Aoba Empty Re: Gaara & Corazon Vs Ningyo & Aoba 21st January 2017, 00:35

Aoba Yamashiro

Aoba Yamashiro
Jounin
Jounin

Nesvestan svojih radnji, poteza i dešavanja stojao je pored Ningya. Samo telo mu se od jednom pokrenulo i krzo piskave reči nemoći *Štaa.. je.. ovo*  započeo je znakove rukama.

//Prvo je poslao ogromne količine vetra u nebo da bi onemogućio letenje a zatim dok su cvetovi počeli da se stvaraju u isto vreme poslao je senke na njih. Objasniću kako ovo cveće koje je uradio Ningyo raste na velikom korenju drvećaako ste gledali anime tako da će stvoriti ogromne količine senke na terenu.
Uzeću i obzir da se nalazimo u dark dimenziji tako da su količine svetla kojim bi se odbranili iznimno male. Srećno.//

Gaara & Corazon Vs Ningyo & Aoba 9f9Hhrd
Gaara & Corazon Vs Ningyo & Aoba 100lv_zps4615bab9

// Lv Nara tehnike je 100 ali lagano možete dodati lv cveća jer stvara dodatne senke na terenu. Speed Dodge i zamena teško da dolaze u obzir. Jedan covek jednom je rekao Sneke su svuda a ova tehnika prati protivnika što više ima senke. <3 Senke i svece idu u isto vreme tako da ako prvo uništite sveće bićete uhvaceni u senke.//

Ch-1000-130
Hp-700
En-700

6Gaara & Corazon Vs Ningyo & Aoba Empty Re: Gaara & Corazon Vs Ningyo & Aoba 21st January 2017, 23:21

Sabaku no Gaara

Sabaku no Gaara
Kazekage
Kazekage

Corazon,brzo ti i kucici stanite iza mene.
(rece videvsi kako se zmaj vraca na njih)

Katon: Gōka Mekkyaku
Gaara & Corazon Vs Ningyo & Aoba 38gQaov
(Gaara uradi znake rukama i ispred njega se stovrio ogromni nalet vatre kojem su se prikljucile vatrene glave iz proslog poteza.Ova vatra je negirala vas napad takodje je spalila i ruke koje su isle prema nama,cvece,takodje ova tehnika sadrzi dovoljan level i kolicinu svetlosti da negira i vase senke/AAAAa senke nisu svuda Low si Jumvieeee/,takodje deo napada ide i na vas ukupan damage ovoga je 1400 dmg)
Snimak da se uverite kako izgleda tehnika:

He:1100
En:1100
Ch:950-150>800

7Gaara & Corazon Vs Ningyo & Aoba Empty Re: Gaara & Corazon Vs Ningyo & Aoba 22nd January 2017, 01:36

Corazon

Corazon
Sanin
Sanin

Prvi potez

Spoiler:

Gaara & Corazon Vs Ningyo & Aoba 11058310

Spoiler:

8Gaara & Corazon Vs Ningyo & Aoba Empty Re: Gaara & Corazon Vs Ningyo & Aoba 25th January 2017, 21:01

Tenshi

Tenshi
Special Jounin
Special Jounin

Ningya si pokosio svaka cast ali ce se regeneristi kroz par poteza, Sada sacekaj aoba d odigra pa igraj

9Gaara & Corazon Vs Ningyo & Aoba Empty Re: Gaara & Corazon Vs Ningyo & Aoba 25th January 2017, 21:32

Aoba Yamashiro

Aoba Yamashiro
Jounin
Jounin

Gaara & Corazon Vs Ningyo & Aoba SwL9mas
Gaara & Corazon Vs Ningyo & Aoba 8vp3BZ0
Gaara & Corazon Vs Ningyo & Aoba 80lv_zps6093d454
Gaara & Corazon Vs Ningyo & Aoba UCREETQ

Cp-1000-130-100-200-30
En-700
Hp-700

* Sta je ovo bilo zaime boga..?! *

Pomislio nakon je talas svetla i snage prošao kroz Ningya ostavljajući posekotinu na telu zemlje. Odmah još pre napad odradio je Shadow Hands da bi za tim bacio dve flash bombe i rukama koje beše spustio i njima dodirivao vatrom sagorelu zemlju označio ceo teren. 
(Ove dve crne ruke su bacile flash bombe tako da imam slotova. Videli ste u anime-u kako shikamaru senkama baca kunaie i to. Naravno bacio sam bombe iza sebe da bi senka mog tela rasirila i obuhvatila sve senke na terenu. Logčno da vam svetlost zbog toga neće smetati)

Možda si brz Corazone.. rekao je jedva zbog edo kontrole, ali cuvajte se sada , ovo telo je brze cak i od tebe ! 

(vilica mu se beše ukočila i u nemogućnosti da progovori više stajao je ukočen čekajući njhiovu reakciju)

(takodje sam iskoristio svetlost ovih bombi da pošaljem napad senkama dmg 450 na Gaaru i Corazona )

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]