Opis : Prvi kazekage koji je osnovao i ujedinio selo peska. Umetnik u jutsuima Santon klana. Titule :
Jutsu master
Kage
Lord
Klan : Oznaka :
Podaci shinobia Health: (1000/1000) Energy: (1000/1000) Chakra: (1000/1000)
(sedeci na maloj stolici oblikovanoj od peska mirisuci ruzu koju je ubrao na putu ovamo,cekao je nekoga..videvsi kako mu se priblizava polako je ustajao i progovorio) Tvoj Ucitelj ,moj jako dobar prijatelj me je zamolio da vidim koliko si napredovao Kurosaki Ichigo.Slobodno nemoj se suzdrzavati,napadni. (nasmeja se stavljajuci ruzu na stolicu)
Podaci shinobia Health: (800/1000) Energy: (700/1000) Chakra: (1000/1000)
(Njegov sensei mu je rekao da ide u vatru 5 gde ce ga cekati jedan izazov. Pošto je obožavao avanture i izazove prihvatio je i krenuo. Razmisljao je dosta o tome na putu ali nije imao predstavu šta to može da bude. Kada je konačno stigao u napuštenu arenu ugledao je nepoznatog ninju.)
Opis : Prvi kazekage koji je osnovao i ujedinio selo peska. Umetnik u jutsuima Santon klana. Titule :
Jutsu master
Kage
Lord
(gledavsi kako Ichigo radi znake rukama za Raiton stavlja seal na sebe a zatim pokretom ruke mala kolicina peska izlazi iz njegovog cupa i neutralise napad)
Pokazi se sto bolje Ichigo,mozda ti i titula zavisi od ove borbe? (rece to ozbiljno, cisto onako zeleci pomalo da uplasi Ichiga kako bi se malo vise potrudio)
Jutsu master
Kage
Lord
Da,bio sam kratko na turniru..malo me cudi kako ne znas ko sam ja .. (rece pomalo iznenadjeno pritom i pomalo nadmeno a zatim se ispravi) Ja sam Gaara od peska, Shondaime Kazekage! (rece poviseci glas ,zatim praveci znake rukama stvarajuci ogromnog vatrenog zmaja koji je unistio i zidove i nadolazeceg zmaja,a mali plamicak vatre je nastavio prema Ichigu)
Tesko da ces prirodnim elementima uraditi nesto protiv mene.. (nasmeja se opet sednuvsi na stolicu cekajuci naredni napad)
(Stajao je nepomično, pomalo izbezumljen, Kazekage. Šta je Aizen mislio.)
Moram iskoristiti tu moć. POMOZI MI!!!
(Razdra se gledajuci u nebo, dok je crna chakra polako pocela da obavija njegovo telo. Za nekoliko trenutaka stoja je potpuno drugačiji Ichigo držeci svoj mac u ruci.)
(U trenutku kada je vatra trebala da ga sprži samo je zamahnuo svojim macem i ona nestade, a zatim se zalete na Garu.)
Kako ti se ovo sviđa? HAHAHAHAH (Zlobno se nasmeja dok je trcao prema Gari.)
Jutsu master
Kage
Lord
Znaci to je Tokaji klan.. (pomisli setivsi se da mu je Aizen to spomenuo i rekao da se pripazi ,ali ga Gaara nikada nije shvatao ozbiljno.Videvsi da je na neki nacin Ichigo na neki nacin izgubio kontrolu,ije se uplasio naprotiv svidjalo mu se to razvukao je ogromni osmeh na licu kada je Ichigo krenuo na njega.Kada ga Ichigo zamahnuo macem ispred njega sedevsi idalje na stolici njegovo se telo samo pretvorilo u pesak a mac prosao kroz njega)
(Kada je video da njegov mac ne deluje na Garu, iznervirao se i poceo je da udara sve više i više.Chakra je nekontolisano buktila oko njega. Nije mogao da se smiri.)
HP:1050 EP:970-50=920 CP:1030
/Lvl maca je 200. Dmg po zamahu je 550. Napadam pet puta znaci 550*5=2750/
Jutsu master
Kage
Lord
Sirovom snagom nista neces postici! (razdere se pomalo iznerviran pokusavajuci da mu objasni neke stvari koje Aizen izgleda nije,a koje su najbitnije za jednog shinobia) Ako ne mozes pobediti neprijatelja snagom,iskoristi mozak,ako ga uopste imas.. (mac je idalje prolazio kroz Gaaru koji je samo prikupljao chakru)
(Dok je seckao Garu on se samo obnavljao iznova i iznova. Nije mogao da veruje. Taman kada je hteo da nastavi neki glas ga trgnu iz tog stanja."Ako ne mozes pobediti neprijatelja snagom,iskoristi mozak,ako ga uopste imas.." ta recenica ga trgnu i ponovo je bio onaj stari Ichigo ali u telu ove zveri.)
Šta ja to radim.. Ne mogu da ga pobe...
(Stade na pola reči kao da mu je nešto palo na pamet. Sklopi ruke i oko njih se stvori mreža od struje.)
Jutsu master
Kage
Lord
To je vec bolje. (rece stvorivsi se na 10 metara rastojanja izmedju njega i Ichiga,dok je u mrezi bilo deblo)
Mislim da bi trebao malo da se uozbiljim i da vidim koliko si stvarno napredovao,ipak sam zato ovde.. Pripremi se Ichigo! (rece poceci raditi znake rukama i ispod Ichigovih nogu zemlja se pretvarala u pesak,a zatim je stvorio vatrenog zmaja koji se ustremio na Ichiga)
(Pošto je video da njegova mreža hvata deblo odmah se pripremio da za sledeci potez i stvorio je Rajka dvadesetak metra iza sebe, a zatim posto se zivi pesak poceo stvarati ispod Ichigovih nogu samo se zamenio sa klonom. Tako da je Rajko uhvaćen, a Ichigo se stvorio nekoliko metra od radijusa koji zahvata pesak.)
HP:1050-300=750 EP:920-10=910 CP:1000-110=890
Rajko HP:105 EP:92 CP:100
Ti baš ne popuštaš..
(Reče dok je na njega išao vatreni zmaj. Zamahnuo je jako mačem, ali ipak zmaj ga je zakačio.)
Jutsu master
Kage
Lord
Pih.. (pomalo iznenadjeno rece a zatim krecuci se priblizavao se Ichigu,dok je hodao uradio je znake rukama i oko njega su se stvorile 5 kreature od lave koje su odma krenule na Ichiga,dok je Gaara poslao meteore od lave)
Nadam se da ovo nije previse za tebe//
(rece ozbiljno gledajuci kako se Ichigo pomalo muci sa lavom)
(Dok mu je Gara prilazio gledao je kako se lava skuplja oko njega i kako se stvaraju kreature od lave, a zatim je usledio napad meteora koje je lako izbegao zamenom.)
HP:750 EP:910-40=870 CP:890-30
Pokazi malo svoje prave moci Gara. Zbog toga sam ovde.
(Reče a zatim se zatrča ka Gari i u par zamaha uništi sve kreature od lave.)
Rajko HP:105 EP:92 CP:100
/Lvl maca je 200. Dmg jednog zamaha je 200+150+150=500, a ja napadam četiri puta. Znači blokiram sve napade lave i uništavam svih pet kreatura/
Jutsu master
Kage
Lord
Mislim da je ovo dovoljno za nas susret.
(ozbiljno rece dok se pesak polako vracao u njegov cup)
Dovoljno si mi pokazao za ovaj susret,popricacu sa tvojim uciteljem. (uzima ruzu i krece prema Ichigu dok mu se u ruci stvorio mac od lave)
Ovo je maleni poklon od mene,samo nemoj da se opeces,pa pozdrav do sledeceg vidjenja Kurosaki. (nasmeja se i dobaci mu mac,a zatim podize ruku u znak pozdrava i odlazi u pravcu sela sakrivenog u pesku)