Naruto My Story
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Naruto My Story

Odaberi svoj put, bori se, ne odustaj i postani shinobi vredan postovanja.Citav svet ceka na tebe!

You are not connected. Please login or register

Stepenice do kapije

+39
Zero
Tesharion
Jaden Katarn
Goku
Boruto Uzumaki
Kira
Ichigo Kurosaki
Aoba Yamashiro
Nagato Uzumaki
Itachi Uchiha
DeiDara
Tenshi
Kimimaro Kaguya
Aya Hyūga
Sabaku no Gaara
Kisame Hoshigaki
Hologram Pein
Kagetane Furuya
Shuu Furuya
Raizen
Izumi Nase
Ningyo
Kotetsu Endo
Marik
V.
Z.
Akatsuki Ousawa
Jumive
Rju
Corazon
Yahiko
Aizen
Klaus Mikaelson
Konsai
Zabuza Momochi
Obito Uchiha
Akio Kiyoshi
Keisuke
Dante Uchiha
43 posters

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15  Next

Go down  Message [Page 4 of 15]

1Stepenice do kapije - Page 4 Empty Stepenice do kapije 21st November 2015, 20:33

Dante Uchiha

Dante Uchiha
Sage
Sage

First topic message reminder :

Dugacke stepenice koje vode ka jednoj od sporednih kapija sela.

Stepenice do kapije - Page 4 Katanagatari_background_woodcut_01

76Stepenice do kapije - Page 4 Empty Re: Stepenice do kapije 22nd September 2016, 23:58

Izumi Nase

Izumi Nase
Hokage
Hokage

"Ja se tebe nešto ne sećam. Očigledno nisi ostavio neki utisak", reče ravnodušno onom koji se oslovljavao kao Corazon i krene polako ka njima. Prišla je dovoljno blizu da šutne prašinu i zemlju u lice ovom što je crtao kunaiem. "Alo lepotice, deder ne ori tu, šta radiš to? Zvučite kao raspuštena banda, kakvi ogrtači? Ne razumem? Šta želite? Da uđete u selo?", nasmejala se, "da sigurno", delovala je previše opušteno, što je verovatno bila posledica toga što nije bila sva svoja ovih dana, nije razmišljala, samo je delovala.

77Stepenice do kapije - Page 4 Empty Re: Stepenice do kapije 23rd September 2016, 00:05

Jumive

Jumive
Jounin
Jounin

Ne budi dramatican, ne moras ovo ono. Bas si ti neki komplikovan tip. Jos ces i u moje ime sada da govoris kako sam te nazvao, a?

Ako zelis da te zovem otpadnikom onda cu te tako i zvati, ali samo tebe. O ostalima necu suditi, ne poznajem ih dovoljno da bih to radio. Nije kao da znas da crtas Ningyo. Ne traci mi vreme.

Zatim cuvsi Izumine reci odluci da joj odgovori.

Imam dobro pamcenje, a i pokusao sam da ti pomognem par puta kada sam video da ti ne ide bas najbolje. No to sada nije vazno, trenutno imamo nekih nesuglasica sa ovim likovima. Samo zaista ne znam kako ovog sa crvenom kosom trpe njegovi saradnici.

78Stepenice do kapije - Page 4 Empty Re: Stepenice do kapije 23rd September 2016, 00:09

Corazon

Corazon
Sanin
Sanin

Tako znači. Traumi se ne sećaš.

*Poklanja se čoveku koji je dao kompliment*

Ovo je, dame i gospodo, jedan gospodin pre svega. Drago mi je.

Iako ste mi svi ovako divni i veseli, pristojnost nalaže da nas prvo Hokage dočeka. Grešim li?

Nema poente u sistemu Kagea, ako on sam šalje svoje kerove da nas dočekaju.

Drugar! Gospodine! Ti kojem se sviđa moje ime!

Došli smo da pričamo o pravilima. Tačnije, došli smo da utvrdimo pravila i za to nam je potreban tvoj Hokage, Učiha Dante.

79Stepenice do kapije - Page 4 Empty Re: Stepenice do kapije 23rd September 2016, 00:12

Keisuke

Keisuke
Jounin
Jounin

Akatsuki,zanimljivo.
(rece tiho nasmejavsi se,prisecajuci se sta mu je Hokage pricao o njima, i kakvu moc poseduju,zatim se okrene prema Izumi i Jumiveu)
Lepo je sto ste i vi tu.Nebitno Izumi,preburna reakcija,i sam znas osecaj kada si gladan a ne pustaju te da na miru jedes.
(rece nasmejavsi se , a zatim vrati pogled na Akatsuki i rece hladnim smirenim glasom)
Stepenice do kapije - Page 4 Tumblr_mhbkjgzBZm1rkbfsjo1_500
Sta zelite od nas?Ne verujem bas da bi zla organizacija htela samo da poprica sa nama..
(videvsi kako nepoznati nindza baca kaput i uzima kunai i Izumi ide prema njima,uhvatio je za ruku i povukao nazad)
Polako Izumi,nisu takvi kao sto izgledaju,opasni su.
(sapne joj i onda je pusti)
Hokage ,ima obaveze,nece se baviti sa propalicama kao sto ste vi.
(rece naglas kako bi ga dobro culi)

80Stepenice do kapije - Page 4 Empty Re: Stepenice do kapije 23rd September 2016, 00:16

Akio Kiyoshi

Akio Kiyoshi
Jounin
Jounin

(Akio se polako kretao iz pravca sela citajuci jednu od svojih knjiga. Primetio je pripadnike svog sela i par ninji koje je ranije vidjao u selu. Zatim zacuo razgovor izmedju par shinobia)

(Uh ponovo neko sranje, zasto uvek ovo selo zasto ne mogu ici negde drugde. Bas me zanima sta ce se desiti u ovom poglavlju)

(Pomislio je dok je slusao razgovor)

Stepenice do kapije - Page 4 CXPDtnaUsAEdDTL

Last edited by Akio Kiyoshi on 23rd September 2016, 00:37; edited 1 time in total

81Stepenice do kapije - Page 4 Empty Re: Stepenice do kapije 23rd September 2016, 00:20

Ningyo

Ningyo
Sage
Sage

(Samo je postavio ruku kako mu prašina nebi ušla u oči pridigao se bacivši kunai na zemlju, obrativši se Jumiveu i Izumi).

Pih. Nisam ništa manje očekivao od ninje Konohe. Kakva topla dobrodošlica svidja mi se ovo. Izumi? 
Ne razumem čemu takva drskost? Mi smo samo došli da ustanovimo par stvari sa vašim Hokageom. Ne tražimo nikakve konflikte. Vidiš Cora zato sam rekao da ne budeš fin prema njima.. 

(Okrenuo se prema Jumiveu i Keisukeu obraćajući se malo strožijim tonom)
Ja želim to? 
//Po roleplayu ti uopšte ne znaš moje ime jer me prvi put vidiš u životu takođe nisam poznat u ovom selu jer nikada nisam bio deo njega tako da ću ovo ignorisati, povedi računa malo.//
Selo lišća nas je proglasilo otpadnicima. Stvarno ne razumem kako ne znaš tako banalne stvari. Ništa loše nismo uradili da bi to zaslužili, ali eto takav je svet shinobija da bi napredovao moraš nekoga da zgaziš... To sam naučio na teži način.
(Malo je odvratio pogled od ostalih pogledavši ka nebu sećajući se starih dana kada je bio član kampa Vetra)

82Stepenice do kapije - Page 4 Empty Re: Stepenice do kapije 23rd September 2016, 00:33

Jumive

Jumive
Jounin
Jounin

Ne pokusavaj sve sam da resis Keisuke. Ne zelim nepotrebne komfilkte sada.

Jumive se obrati cuvarima sela i rece da prenesu hokageu sve sto se dogadja.

Mozda dodje, a mozda i ne, na njemu je da odluci. Zasto ne bi sacekali malo do tada?

//Podsvesno napisao ime, ispravicu.//

Znam ja cemu vas je proglasilo selo lisca. Sa obzirom da govoris da te ja tako nazivam ocigledo je da ti se svidja. Banalne stvari? Kao da me zanimaju prepirke izmedju sela lisca i vas. Mozda jesam njegov clan ali me niko nece naterati da izigravam papagaja koji ce vas nazivati isto kao i svi ostali. Predpostavicu da si imao komplikovan zivot sa obzirom da si dosao do takvog zakljucka.

83Stepenice do kapije - Page 4 Empty Re: Stepenice do kapije 23rd September 2016, 00:48

Izumi Nase

Izumi Nase
Hokage
Hokage

Stepenice do kapije - Page 4 ERPjPgv

"Mučno mi je sve ovoooo", odmahnula je rukom, okrenula im leđa i udaljila se par koraka. Raspoloženje joj je i dalje variralo. Imala je potrebu da ih gađa s veknama hleba, onog od tri dana, tvrdog ko kamen. Najradije bi volela da uopšte nije dolazila na kapiju, nego da je umesto toga npr svratila do Ichirakua. "Kada ste već zapeli za Hokagea, sačekajte još malo", reče, mahne im s leđa i ode odatle.

84Stepenice do kapije - Page 4 Empty Re: Stepenice do kapije 23rd September 2016, 00:55

Corazon

Corazon
Sanin
Sanin

Kada bismo svi razmišljali kao Akio, svet bi bio lepše mesto.

Plavi dečak, sada me već nerviraš. To nije lepo.

Izvinjavam se na našem pank otpadničkom izgledu, mantilima i njegovoj crvenoj kosi. Meni je lično njegova kosa veoma kul. A ova moja kapuljača i šminka su samo iz fazona.

Okej, čekamo Dantea. Ja se izvinjavam što sam vas nazvao kerovi. Ali kao, stvarno ste kao kerovi. I kada kažem to, ne mislim na divne kuce ovog sveta. Mislim na robove i gvozdene lance oko njihovog slabašnog i mršavog vrata. Sistem jednog vladara je glupost ako se ja pitam.

85Stepenice do kapije - Page 4 Empty Re: Stepenice do kapije 23rd September 2016, 01:12

Keisuke

Keisuke
Jounin
Jounin

Stepenice do kapije - Page 4 Tumblr_m2avzcnpXA1rpnmxoo1_500
Keisuke Yuki.
(rece glasno kada je cuo "Plavi decko")
Zapamti to ime!
(rece dok su komadici leda leteli u vazduhu oko njega ,kao da su bili deo Keisukea,zatim se nasmeja)
Ni ti meni nisi simpatican,ako hoces da znas,ali ne zelim incidente,tako da cu precutati.
(rece i skloni ruku sa Hirakameraia)

86Stepenice do kapije - Page 4 Empty Re: Stepenice do kapije 23rd September 2016, 01:27

Corazon

Corazon
Sanin
Sanin

Keisuke! Heh, zapamtiću to ime onda! Ledene moći, kul!

*Pali cigaru, jer jelte, zna da je to kul. Ne voli cigare, ali voli ideju šinobija koji uzima upaljač i pušta dim onda kada je sve napeto*

Stepenice do kapije - Page 4 C93b40c48b308258c8d14b828641a1b2

Dante, razočaravaš. Ipak, tvoji prijatelji su kul.

*Uzima Ningyov mantil organizacije i pokazuje mu da je vreme da krenu*

Ako se ikada umešate u neku našu veliku misiju, znajte da ćemo vas ubiti.
Ako ikada pokušate da nas nađete i napadnete, ubićemo vas sve.
Ovakav stav očekujem i sa vaše strane.

87Stepenice do kapije - Page 4 Empty Re: Stepenice do kapije 23rd September 2016, 01:42

Keisuke

Keisuke
Jounin
Jounin

Samo nesto pre nego sto odete.
(rece dok su se komadici leda dizali iznad njega)
Taknete li selo,ili stanovnike  u njemu,umrecete,obecavam vam to!
Stepenice do kapije - Page 4 Tumblr_nrvms1U1k81urjr9do2_500
(kratko i jasno rece , a zatim stvori krila od leda i poleti prema selu)
Stepenice do kapije - Page 4 3351642_1378036002768.43res_480_300

88Stepenice do kapije - Page 4 Empty Re: Stepenice do kapije 23rd September 2016, 17:58

Keisuke

Keisuke
Jounin
Jounin

(dolazi cekajuci ostale)

89Stepenice do kapije - Page 4 Empty Re: Stepenice do kapije 24th September 2016, 14:16

Rju

Rju
Sanin
Sanin

Laganim korakom izlazi iz sela sa zavezljajem preko ramena.
Stepenice do kapije - Page 4 9k=
Selo je bilo tiho i mirno. Nekako cudno. Napravi nekoliko koraka od kapije i zastade. Bilo mu je tesko ali olaksavala mu je misao da je sve to za neko vece dobro. Sve u rok sluzbe, pomisli. Laknulo mu je sto nikoga nije sreo u sput. Nije voleo rastanke. Iako je oklevao, okrete se i jos jednom pogleda selo. Osmeh mu se razvuce preko lica. Nije zeleo da se mnogo zadrzava pa se okrete i pogleda ispred sebe, ka liniji koja je spajala zemlju s nebom, i iako je trebao da saceka jos malo duze to mu je pricinjavalo nelagodu pa odluci da krene sporim korakom vise se ne okrecuci.

90Stepenice do kapije - Page 4 Empty Re: Stepenice do kapije 24th September 2016, 14:29

Dante Uchiha

Dante Uchiha
Sage
Sage

Stepenice do kapije - Page 4 5363491-2814616312-tumbl

(Dolazi na kapiju, noseci veliki skrol sa sobom koji spusta pred Rju-a)

Stepenice do kapije - Page 4 D919L

Eto ga, tu smo konacno. Savladao si summoning prijatelju moj(zapali cigaretu).

Ovo je drevni skrol sveta zaba, potpisi svojom krvlju i vec ces se naci na njihovoj planini.

91Stepenice do kapije - Page 4 Empty Re: Stepenice do kapije 24th September 2016, 14:45

Rju

Rju
Sanin
Sanin

Pogleda ka skrolu i vide sva imena ispisana na njemu. Behu to veliki ljudi.
Zagrize palac i napisa svoje ime. dok je nestajao u oblaku dima podigne ruku u znak pozdrava Danteu. 

92Stepenice do kapije - Page 4 Empty Re: Stepenice do kapije 24th September 2016, 14:53

Raizen

Raizen
Jounin
Jounin

prolazim sa prethodno upaljenim byakuganom i onim sto prepoznaje sealove ..tako da ako ima nesto kazite hahah

93Stepenice do kapije - Page 4 Empty Re: Stepenice do kapije 24th September 2016, 16:15

Izumi Nase

Izumi Nase
Hokage
Hokage

"Okej! Vreme je da krenemoo!", ushićeno je tapšala rukama. Pogledala je ka Jumiveu koji je i dalje delovao tako nekako smoreno i tužno. "Hajde bre, biće fino, razvedri se", gurne ga blago pesnicom o rame. "Ili bi da te malo prodrmam?", u drugoj ruci joj je sevnula munja.

94Stepenice do kapije - Page 4 Empty Re: Stepenice do kapije 24th September 2016, 16:20

Jumive

Jumive
Jounin
Jounin

Neka neka, ajmo mi polako. (nasmeja se)

Nije mi prekopotrebno da budem zagorela piletina.

95Stepenice do kapije - Page 4 Empty Re: Stepenice do kapije 24th September 2016, 16:22

Izumi Nase

Izumi Nase
Hokage
Hokage

"Daleeeeeko si ti od piletine", našali se s njim i krene trčećim korakom odavde.

96Stepenice do kapije - Page 4 Empty Re: Stepenice do kapije 24th September 2016, 16:25

Jumive

Jumive
Jounin
Jounin

(Prati Izumin korak)

Daleko ha? Videcemo mi na misiji, mozda nas neko pile i napadne.

(Udaljavaju se)

97Stepenice do kapije - Page 4 Empty Re: Stepenice do kapije 26th September 2016, 20:01

Raizen

Raizen
Jounin
Jounin

prolazim

98Stepenice do kapije - Page 4 Empty Re: Stepenice do kapije 26th September 2016, 23:20

Akio Kiyoshi

Akio Kiyoshi
Jounin
Jounin

(Vracam se nazad u selo)

99Stepenice do kapije - Page 4 Empty Re: Stepenice do kapije 27th September 2016, 20:47

Dante Uchiha

Dante Uchiha
Sage
Sage

Vreme je i ja da krenem....

(Zapali cigaretu, predade ceduljicu strazaru na kapiji i posto potpisa ugovor, nestade zajedno sa njim)

Stepenice do kapije - Page 4 CzsA8hW

100Stepenice do kapije - Page 4 Empty Re: Stepenice do kapije 1st October 2016, 05:54

Jumive

Jumive
Jounin
Jounin

U trenutku kada Dante krene da vodi ninje sela na shinobi turnir, Jumive se sam vraca krvav. Iako je na misiju krenuo sa jos dve ninje iz sela lisca.

(Nisam pisao putovanja posto je pravilo da neko moze doci do zeljene oblasti i odma posta tamo za sat vremena ako ne radi putovanja. Nije da me mrzi da putujem, ali bih vec spavao da nije bilo ovoga)

Sponsored content

Back to top  Message [Page 4 of 15]

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15  Next

Similar topics

-

» Stepenice do kapije