Naruto My Story
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Naruto My Story

Odaberi svoj put, bori se, ne odustaj i postani shinobi vredan postovanja.Citav svet ceka na tebe!

You are not connected. Please login or register

Stepenice do kapije

+39
Zero
Tesharion
Jaden Katarn
Goku
Boruto Uzumaki
Kira
Ichigo Kurosaki
Aoba Yamashiro
Nagato Uzumaki
Itachi Uchiha
DeiDara
Tenshi
Kimimaro Kaguya
Aya Hyūga
Sabaku no Gaara
Kisame Hoshigaki
Hologram Pein
Kagetane Furuya
Shuu Furuya
Raizen
Izumi Nase
Ningyo
Kotetsu Endo
Marik
V.
Z.
Akatsuki Ousawa
Jumive
Rju
Corazon
Yahiko
Aizen
Klaus Mikaelson
Konsai
Zabuza Momochi
Obito Uchiha
Akio Kiyoshi
Keisuke
Dante Uchiha
43 posters

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15  Next

Go down  Message [Page 3 of 15]

1Stepenice do kapije - Page 3 Empty Stepenice do kapije 21st November 2015, 20:33

Dante Uchiha

Dante Uchiha
Sage
Sage

First topic message reminder :

Dugacke stepenice koje vode ka jednoj od sporednih kapija sela.

Stepenice do kapije - Page 3 Katanagatari_background_woodcut_01

51Stepenice do kapije - Page 3 Empty Re: Stepenice do kapije 6th September 2016, 20:19

Aizen

Aizen
Hokage
Hokage

(ulazi u selo noseci kutiju i kljuc za seal)

52Stepenice do kapije - Page 3 Empty Re: Stepenice do kapije 6th September 2016, 21:57

Aizen

Aizen
Hokage
Hokage

(nosio samo kutiji ( admin powar ).Sada idem po seal u vetar 2 ..)

53Stepenice do kapije - Page 3 Empty Re: Stepenice do kapije 6th September 2016, 23:41

Aizen

Aizen
Hokage
Hokage

(ulazi)

54Stepenice do kapije - Page 3 Empty Re: Stepenice do kapije 7th September 2016, 08:42

Keisuke

Keisuke
Jounin
Jounin

(ulazi u selo)

55Stepenice do kapije - Page 3 Empty Re: Stepenice do kapije 7th September 2016, 14:50

Obito Uchiha

Obito Uchiha
Sanin
Sanin

(Ulazi,lagano koracajuci,u selo)

56Stepenice do kapije - Page 3 Empty Re: Stepenice do kapije 8th September 2016, 21:31

Akio Kiyoshi

Akio Kiyoshi
Jounin
Jounin

(Ulazim)

57Stepenice do kapije - Page 3 Empty Re: Stepenice do kapije 9th September 2016, 01:13

Jumive

Jumive
Jounin
Jounin

Ulazi u selo sa kibom.

58Stepenice do kapije - Page 3 Empty Re: Stepenice do kapije 9th September 2016, 23:38

Akatsuki Ousawa

Akatsuki Ousawa
Special Jounin
Special Jounin

*Polako se priblizavao selu sakrivenom u liscu, dok je polako koracao prema cuvarima kapije selo je obavilo cudna magla, dok se covek u ogrtacu samo smesio i bacio svoj mac izmedju dva cuvara dubokim glasom je uzviknuo*

Konoha, tacno? Cujem da vam je Hokage olabavio malo povodac... Cak stavise ponasate se kao pusteni sa lanca cim sam cuo kod koga su macevi sela magle. Pa... Predajte mi maceve ako ne zelite da sve sravnim sa zemljom...
*Samo je pogledao cuvare, nakon toga oni su usli u selo u potrazi za macevima

Pa zabava pocinje..

Stepenice do kapije - Page 3 MadeAGirlCry
*Na njegovom ogrtacu je stajao crveni oblak*

Vreme je da Akatsuki pocne da dela

59Stepenice do kapije - Page 3 Empty Re: Stepenice do kapije 9th September 2016, 23:57

Z.

Z.
Anbu
Anbu

(Nakon predhodno upaljenog sensora (Mind Eye of Kagura) dolazi na kapiji uglačanim hodom zainteresovan za osobu sa koje nije skidao pogled svo vreme. Na ledjima mu se nalazio Kubikiribocho)

Stepenice do kapije - Page 3 02244fa47ad3818127237704c4dddd55

(Osetio je jaku chakru pa je krenuo, retardirano dobrim milosrdnim naglaskom njegovu priču)

Pozdravljam, stranče.. (jezivi osmeh je procedio ispod beline te maske) Kako vam mogu pomoći..?

(Strah mu je preleteo preko ledja na trenutak, najezio mu celo telo i podrhtao mu noge na trenutak. Nije znao zasto jer ga nije mogao objasniti.)

60Stepenice do kapije - Page 3 Empty Re: Stepenice do kapije 10th September 2016, 00:20

Akatsuki Ousawa

Akatsuki Ousawa
Special Jounin
Special Jounin

(Upaljena mi je Mind of the Eye of Kagura tako da ako ima nesto skriveno recite mi)

Hmmm.. Cujem malo ste postali bahati sto se tice maceva koji ne pripadaju vama... Stvarno bezobrazno... Zelim da razgovaram sa vasim hokageom pod hitno...

61Stepenice do kapije - Page 3 Empty Re: Stepenice do kapije 10th September 2016, 00:46

Keisuke

Keisuke
Jounin
Jounin

(laganim hodom dolazi na kapiju,dok je palio sensor,na ledjima mu je stajao Hiramekarei)
Stepenice do kapije - Page 3 Toshiro_hitsugaya_render_1_by_roronoaroel-d5m9t5d
(stao je pored nepoznatog lika sa maskom,cuteci i gledajuci u shinobija sa velikim macem na ledjima)
Stepenice do kapije - Page 3 Tumblr_mhbkjgzBZm1rkbfsjo1_500
Sta se desava ovde?
(rece anbuu, ne skidavsi pogled sa nepoznatog nindze))

62Stepenice do kapije - Page 3 Empty Re: Stepenice do kapije 11th September 2016, 14:35

Obito Uchiha

Obito Uchiha
Sanin
Sanin

(Na putu ka stepenicama cuo je ljude po selu kako uplaseno pricaju da se nesto desava na kapiji.Pozurio je,i kada je dosao,video je dvojicu ninji koji razgovaraju sa pridoslicom.Kisa je uveliko padala)

Pa...imamo problem koliko vidim...(Rece dvojici ninji iz svog sela,dok im je lagano prilazio)
Stepenice do kapije - Page 3 Tumblr_mo7310xcgP1rogrg0o1_500

(Zatim se okrete ka nepoznatom coveku,koji je drcno gledao ka njima)

Hokage za sada nije tu...doci ce kasnije...(Dobaci strancu)

A ako ti toliko trebaju macevi...(Rece hladno,dok mu se palio Sharingan)zasto ne dodjes da ih uzmes?
Stepenice do kapije - Page 3 Latest?cb=20160225015540&path-prefix=es

63Stepenice do kapije - Page 3 Empty Re: Stepenice do kapije 11th September 2016, 15:17

Dante Uchiha

Dante Uchiha
Sage
Sage

(Izlazi na kapiju medju vec okupljene shinobije i prolazi kraj svih probijajuci se na celo)

Povucite se pozadi...

(Izusti mirno i stade naspram nepoznatog shinobija)

Stepenice do kapije - Page 3 5363491-2814616312-tumbl

(Sacekao je da se ostali povuku malo pozadi i potom uputio reci pridoslici)

Ja sam Uchiha Dante, Hokage sela skrivenog u liscu...

Ko si ti?

Stepenice do kapije - Page 3 Dante

64Stepenice do kapije - Page 3 Empty Re: Stepenice do kapije 11th September 2016, 15:27

Rju

Rju
Sanin
Sanin

Dolazi trkom probijajuci se kroz gomilu. Ugleda Dantea koji istupa napred i ostale koji se povlace. Tada shvati da treba da ostane pozadi.

65Stepenice do kapije - Page 3 Empty Re: Stepenice do kapije 11th September 2016, 16:01

V.

V.
Anbu
Anbu

Dolazi posle Rju-a i staje s ostalima u liniju. Osećaj koji se pojavio ranije nije bio umišljen, bio je s razlogom. Nije bila u stanju da primeti ko je sve bio prisutan osim Hokagea i Rjua zbog pojave koja se nalazila pred njom. Pomalo zadihana, trudila se da suzbije taj loš osećaj u stomaku. Prilika pred njima s tom svojom bebećom facom, iako je držala pozamašan mač, nije delovala toliko opasno, ali znala je da izgled vara u ovom slučaju. Najviše od svega ju je trenutno interesovalo, zbog čega je ta osoba ovde i šta traži. Euforija i adrenalin nisu joj dozvoljavali da stoji mirno u mestu. Ujela se za usnu što je jače mogla pod maskom kako bi se dozvala pameti. Pogledala je jednom u Rju-a. Leđima okrenut, nije mogla da spozna njegovu reakciju.

66Stepenice do kapije - Page 3 Empty Re: Stepenice do kapije 12th September 2016, 16:10

Klaus Mikaelson

Klaus Mikaelson
Jounin
Jounin

Ulazim u selo

67Stepenice do kapije - Page 3 Empty Re: Stepenice do kapije 12th September 2016, 20:47

Marik

Marik
Jounin
Jounin

prolazim

68Stepenice do kapije - Page 3 Empty Re: Stepenice do kapije 15th September 2016, 13:52

Kotetsu Endo

Kotetsu Endo
Jounin
Jounin

(dolazi, zastaje i zamisljeno gleda u selo, prozbori sa osmehom na licu) Lepo je vratiti se (ulazi u selo)

69Stepenice do kapije - Page 3 Empty Re: Stepenice do kapije 22nd September 2016, 22:54

Corazon

Corazon
Sanin
Sanin

Uvek postoje oni koji su otpadnici i oni koji su tu da otpadnike proglase otpadnicima.

*Corazon i Ningyo se pojavljuju na samom kraju stepeništa, pored kapije sela*

Stepenice do kapije - Page 3 Tumblr_nf1nokA5zx1qa0a9oo1_500

Vi ste, možda nezvanično, nas proglasili otpadnicima. Kriminalcima. Samo zato što nismo u sistemu i samo zato što smo u manjini. Pojavite se onda, ako se ne plašite ove manjine.

70Stepenice do kapije - Page 3 Empty Re: Stepenice do kapije 22nd September 2016, 23:08

Ningyo

Ningyo
Sage
Sage

(Pojavljuje se zajedno sa Corazonom)

Cora? Da li moraš uvek da budeš ovako dramatičan? 

(Rekavši to udari Corazona po glavi)

Ovo sam oduvek želeo da uradim. Budi pristojan prema našim drugarima.
Stepenice do kapije - Page 3 Suoh_mikoto_wp_v2_by_jtkl788-d6d9xre

71Stepenice do kapije - Page 3 Empty Re: Stepenice do kapije 22nd September 2016, 23:20

Keisuke

Keisuke
Jounin
Jounin

(mirno izlazi na kapiju ,paleci kaguru)
Stepenice do kapije - Page 3 3Q7r2l4
/ako niste pravi vi ili ima necega predhodno sam ukljucio sensor otkrijte sve/
(podigne pogled prema dvojici nepoznatih nindzi sa cudnim mantilima)
Kakva je buka ovde?Ko ste vi?
(rece mirnim glasom)
Stepenice do kapije - Page 3 Tumblr_ob6m626ynA1v79qfbo1_500

72Stepenice do kapije - Page 3 Empty Re: Stepenice do kapije 22nd September 2016, 23:22

Izumi Nase

Izumi Nase
Hokage
Hokage

Prolazila je blizu kapije zajedno s Jumiveom koga je bila srela usput. Nisu ni prozborili tri reči kada je on reagovao neobično gledajući ka kapiji. Ispratila je njegov pogled shvativši zbog čega je imao takvu reakciju. Neko je bio tamo.
Stigli su taman da čuju te 'slavne' govore i Keisuke je već bio tamo.

Stepenice do kapije - Page 3 Kyoukai-9-2-izumi

"Da li ste realni? O čemu vi to?", pogledala je ka Jumiveu u fazonu 'ko su ovi pajaci majke ti', pa onda prebacila pogled na Keisukea i zamalo prasnula u smeh setivši se situacije kod Ichikakua.

"Hej... Keisuke... izvini za ono", prekrila je jednom rukom usne da zadrži smeh.

73Stepenice do kapije - Page 3 Empty Re: Stepenice do kapije 22nd September 2016, 23:35

Corazon

Corazon
Sanin
Sanin

Čoveče, nemamo mantile, šta gledaš sa tim senzorima? Perje i košulja sa herc znakovima. A ovaj lik koji je mlađi od mene 9 godina i lupa me, kakvu god on modu nosio, ne deluje mi kao mantil. Perje nije pravo da se zna, veštačko je i nisam oduzimao život kako bih ga uzeo.

*sa osmehom na licu, uspravlja se*

O ne! Vidi! Ipak imamo nekakve mantile! Šta je ovo?

Sa ovim crvenim oblačićima? Šta oni znače? Akatsuki? Nemam pojma iskreno.

Dečače, odličnu frizuru imaš. Drago mi je.

Ja sam Corazon. Ili Corason. Ili Kroasan. Nemam pojma, iskreno.

A ova devojka, nje se sećam sa ispita. Čunin beše?

Dominirao sam u toj borbi.

Stepenice do kapije - Page 3 Latest?cb=20150802160734

Došli smo ovde da pričamo, ništa više. Iskreno. Hoćete da nas pustite u selo?

74Stepenice do kapije - Page 3 Empty Re: Stepenice do kapije 22nd September 2016, 23:48

Jumive

Jumive
Jounin
Jounin

Jumive se na trenutak osvrnuo ka Izumi. U tom trenutku nije obracao previse paznje na njene reci jer je shvatio o cemu se zapravo radi na kapiji. Akatsuki clanovi ga nisu poznavali, dok je on bio svestan njihovog postojanja jer mu je Dante pricao o njima. Takodje je bio svestan i njihove moci, a  sve blize tome da ih susretne pogledom. Za cilj je imao samo jedno, da odbrani selo. Jos uvek nije bio siguran da li akatsuki clanovi zele borbu. U trenutku kada se osvrnuo ka Izumi setio je se sa misije. Pogledao je jos jednom i napokon prekinuo tisinu koja je vladala medju njima.

Izumi bese? Budi spremna, ni ja nisam siguran sta ce se ovde dogoditi.

Napokon se i licno uverio da su akatsuki clanovi na kapiji. Ugledao je Keisukea koga je poznavao od ranije. Nisu se nesto preterano poznavali, ali dovoljno da mu se obrati. Takodje, cuo je Corazonove reci. Blago se osmehnuo i stao u blizini Keisukea.

Pozdrav Keisuke.
Corazon dakle. Svidja mi se to ime. O cemu bi razgovarao?

Stepenice do kapije - Page 3 1d1e5b10

75Stepenice do kapije - Page 3 Empty Re: Stepenice do kapije 22nd September 2016, 23:51

Ningyo

Ningyo
Sage
Sage

(Slušavši ostale počeo je polako da se približava prema ninjama iz sela lista)

Fina ekipica moram priznati. Cora ne moraš biti tako fin. Oni su nas ipak prozvali otpadnicima shinobi sveta. Moram priznati da mi ne stoji ovaj kaput

(bacivši kaput prema seljanima izvadio je kunai i počeo nešto da crta po zemlji)

Sponsored content

Back to top  Message [Page 3 of 15]

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15  Next

Similar topics

-

» Stepenice do kapije