Podaci shinobia Health: (200/1000) Energy: (200/1000) Chakra: (300/1000)
Hahaha bas imas misice (Amaya posle toga pocinje samo da mumla jer se odmah baca na batak...Toliko voli da jede...) Heej Mislila sam posto si iz mog klana mogao bi da mi pokazes kaaamp??
Podaci shinobia Health: (200/1000) Energy: (200/1000) Chakra: (450/1000)
Rekao sam ti da je ukusno
Naravno da cu da ti pokazem kamp i sve sto budes htela.. Ali prvo da se uveris u moje misice malo bolje (Kisame stegnu ruke i popucaju rukavi na mantilu) Moracu da usijem ovo posle.. Kisame ostavi ostale pakete cuvarima i krenu *Prati me pokazacu ti kamp, Kisame se uputi ka Lawovoj kuci xDDDDDDDDDDDD
Hahha ne brini se ja znam da sijem... xD (shvatila je kako to zvuci glupo ali se svakako svejedno nesebicno nudila Kisame,u) Ko je Law? xD Neki tvoj prijatelj?? (Amaya je nekako zadovoljno gledala u Kisame,a i bila je zadovoljna sobom) Boze tek mi je prvi dan i vec se super provodim KEEK (Izbacila je onaj njen nepodnosljivi osmeh)
-Amaya je pratila majku do kapije Kako bi se oprostile..
Mama zasto ovako naprosto moras da ides...Pa nismo se ovako dogovorimo(Amaya je Bila zabrinuta da nije mozda ona napravila neki problem..Da NE zele mozda da je crate u klan! Pomislila je)
Trebamo tvom ocu...Amaya cuvaj se ovde ne znas skoro nikoga..Ovo nije klan! Zaboravio umalo..Tvoj otac SL meseca ima sastanak ovde I verovatno CE zeleti da te vidi.. (Karin je hladno otisla sacekale su je neke sluge ispred I svi zajedno odose)
Podaci shinobia Health: (1000/1000) Energy: (1000/1000) Chakra: (1000/1000)
(Kocije dolaze ispred kampa. Kocijasi timare i spremaju konje ocekujuci svoje putnike koji su primili pozivnice jos pre nekoliko nedelja. Vedar je i suncan dan, trebalo bi da stignu do uvece ako ih prolece ne omete kisom.)
Podaci shinobia Health: (250/1000) Energy: (250/1000) Chakra: (250/1000)
(Hodao je lagano prema izlazu, pozdravio čuvare, a zatim napustio kamp. Nekih stotinak metara od kapije kampa nalazila se kolona kočija. Prišao je do jednih i ušao ne obraćajući pažnju da li je neko unutra.)
(Kako je seo ugledao je dečaka kojeg je nekoliko meseci pre sreo na ulici.)