(Dok je sedeo na svom rezervisanom sedistu i pomno posmatrao borbe, ne obracajuci paznju na gungulu koja se odjednom stvorila oko njega, prisao mu je jedan od shinobija iz Shinobi grada koje je zaduzio da, dok je on ovde, motre na sve sto se dogadja u Konohi i oko nje kako bi on imao konstantan uvid u situaciju u svetu iako je ovde izolovan od istog)
*Han-sama... (obrati mu se shinobi, tihim glasom, tako da ga je samo Han mogao cuti). Sto se Konohe tice situacija je stabilna. Mislim da je vreme da im kazete sta se dogadja*
(Han je potvrdnu klimnuo glavom, a zatim je dao znak shinobiju do njega da je slobodan. Stavio mu je vrecicu punu ryo-a u dzep i klimnuo glavom potvrdno, cime je sugerisao da je odlicno obavio svoj zadatak. Vrecica ryo-a u njegovom dzepu nije govorila suprotno. Han ustade, okrenu se ka shinobijima iz Konohe, potom im se obrati)
Mislim da je napokon vreme da saznate nesto. Vas Hokage vas je napustio. Verovatno se vise nikada nece vratiti. Za to sam i ja delimicno kriv jer sam mu dodelio zadatak i vrlo vaznu poziciju za koju smo obojica znali da nije spreman. Nakon smrti Keisukea i otmice Izumi mislim da je shvatio da mu je rat oduzeo previse i da vise nema zivaca ni zelje da se dalje pati ovde. Od vas je stvorio veoma jake shinobije, sto se potvrdjuje na ovom turniru. Konohu je ostavio vama, na milost i nemilost i nadam se da cete raditi dobro u secanje na svog Hokagea. Sada me izvinite, imam jako bitne stvari da obavim. Uzivajte u turniru i lepoti Shinobi grada dok ste ovde.
(Zakoracio je par koraka, a onda je zastao i okrenuo se ka njima)
Oh, da, zaboravio sam da napomenem jos jednu stvar. Vas prvi zadatak je da nadjete novog Hokagea. Ja vec imam nekog na umu, ali moram videti kako se situacija razvija. Imacemo sastanak povodom ovoga sa mojim i vasim predlozima. Tamo cemo naci najoptimalnije resenje ovog, trenutnog, 'problema'. Do tada, zbogom..
(Han se odalji par koraka od njih, baci jos jedan pogled ka borilistu a onda se okrenu ga izlazu iz gledalista i same arene. Kroz glavu mu je prolazila jedna misao: "Dante, prijatelju, gde god da si, nadam se da si nasao svoj mir i da ces nam se jednog dana vratiti. Dugujes mi par sparinga")