Energy: 800-10
Chakra: 280Sage Chakra: 640-400-Manda:Chakra: 840-30(Vilica mu se od jednom otkacinje i njegovo telo prekriva bela krljust, guta celu Izumi a zatim se vraca u normalan oblik)
Ljudi znam da ovo odvratno izgleda, morate da mi poverujete da je osecaj isto toliko odvratan.
Okrece se ka Keisukeu sa osmehom na licu.
Decace moram da te pohvalim, time sto si odbio da kleknes si pokazao izuzetnu hrabrost, kao i cast, koja je vrlo vazna za svakog shinobija, to je vrednost koju neki najvise cene, i nesto sto ce ti u vecini trenutaka jako pomoci na tvom putu da postanes jak, mozda i najjaci shinobi ikada.
Smesak sa njegovog lica se smanjuje, toliko da se pretvori u samozadovoljan pogled
Ali momce, nisi mogao izabrati gori trenutak da budes castan.
Skrece pogled ka Mandi
Znas sta ti je ciniti
Manda radi
Tacno keisukeu u lice, ostavljajuci mu opekotine tako da je jedva prepoznatljiv, i izmedju ostalog jedva ziv.
Cast ti protiv pravog protivnika moze doneti samo bol, nemoj ovo da shvatis licno, ja te ne mrzim ili bilo sta, ali nadam se da ce tvoj drugarcic preneti poruku:
Bilo ko ko se suprotstavi volji Akatsukia bice unisten, kao da nikada nije ni postojao
Makishima vadi mac i naslanja ostricu na keisukeove grudi
Pa casni, ponosni decace ovo je tvoj poslednji dah, ostaces upamcen kao heroj konohe, decko koji nije kleknuo cak ni pred moci Akatsukia
I time nije postigao apsolutno nista.
Probada mac tacno keisukeu kroz srce, ne davsi vremena ovom da odgovori bilo sta.