Borba vam je ljud dosta konfuzna, al jebiga sve se vezba ima i dosta sitnica koje su nejasne i lose odradjene ali dobro ovo nije borba za zivot, kad dodje do takvih borbi ja cu biti prisutan da nadgledam pa ce biti lakse.Sad npr.ovo cu pisati da znate u buduce kako idu neke stvari:
1.Flame bug je tehnika koja se baca tako da kada je Rju odradio zemlju Obito je bacio napad i mogao je da izbegne a ne nuzno da primi dmg sto ipak nije uradio, ali je mogao.To nije bliski napad pa da mora da prodje kroz napad zemlje da bi ga zadao.
2.Obitov prvi Katon napad od 450 dmg koji je imao i 100 zagarantovanih koje je Rju ponistio macem, sta se desilo sa ostatkom dmg-a od 350 koji je naisao na vukove iz dima od 400 hp-a?Da li su se dmg ponistio udarivsi u vukove?Neophodno je u pravim borbama pruzati konkretna objasnjenja , vi ste naravno prijatelji i popustacete jedni drugima na nemarljivosti ali sutra ce doci nek ko ce vam na jednoj reci srusiti ceo post.
3.Ima mala caka ako je prvi katon otisao na vukove onda je njima ostalo 50 hp-a i prema kartici sledeci napad mora opet ici na vukove i ne odnosi se na sve bez obzira na dmg(primer su vam pupet masteri koji prave ogroman dmg a nije razoran), razorni napadi koji se odnose na sve na terenu ne prepoznaju se po dmg-u vec su to napadi ako se ne varam od od lvl pa navise dmg elementi.No ipak dmg kao dmg... ima jos jedna stvar koja mozda eto tek sam sad shvatio mozda je nerazjasnjena u pravilima a mozda i jeste , ako nije evo prilike za to:Ovaj Katon dmg kombinovani je jedan od retkih napada koji na ovoj verziji moze da bude kombinovan i to je najcesce na ovaj nacin uz jednu tehniku iz dmg dela + tehnika iz efekata od 250 dmg i se za izbegavanje sa speed dodge gleda tehnika sa vecim lvl-om u ovom slucaju zmaj od 600 dmg-a.
4.Poslednji post u borbi jeste Obitov post zbog koga mi se Rju javio pitajuci me da li je zaista kupio tehniku jer ista ne postoji kao narucena u prodavnici.Obito tehniku nije narucio, nije je stavio u hide kad je narucivao koliko sam video ako gresim, nek kaze koji je post u pitanju ali sam ipak pregledao sve sumnjam da je promaklo. I na kraju krajeva ja nemam dokaz da potkrepim njegov potez jer ni meni nije slao nista u pm da se secam, a inace i ako saljete takve dokaze cuvajte obavezno(imate opciju snimi poruku).Sto znaci da je to verovatno poslato jedno ili ni jednom adminu, a kada je rec o dokazima pravila nalazu da to bude poslato svakom, adminu.Posto je Rju igrac nemojte da vam bude problem sto je i admin pa ce procitati vas skriveni ako se borite sa njime, slobodno ispunite duznost koju vam nalazu pravili i posaljite mu jer uvek mozete proveriti u vasim porukama da li je on tu poruku otvorio ili ne, ako otvori gubi borbu ali ste vi duzni da je naznacite sa " NE OTVARAJ,SKRIVENI ZA NASU BORBU".
Svi smo verovatno nesto naucili i predlazem da se ova borba zavrsi konacno i da se iz nje izvuku neka poboljsanja za drugi put.Da li ovo zasluzuje titulu odlucice admin za to, ja glasam da im se da ako me pita neko nesto xD
Radite makar jednom nedeljno svi po jednu srednj-ozbiljnu borbu da bi bili u kondiciju to vam je moj savet svima. Srecno ;D
Pozdrav od administracije.