Prvo ja sam napisao njoj da zvoni na kapiju
Drugo ja sam na pisao da sam 3 km od kuce jer mnogo ruzan miris ima
I trece mozete da se napasete ***** i ti brano i ti Lawe i tek cu da ti ulazim u kucu kiss :*
Pazio sam licno da mu ne ulazim u kucu jer sam vec imao takva iskustva
I ja mogu da udjem u kucu jer znam gde mu je tajni prolaz jer sam video kad je ulazio gde je.. Tako da ono zakofava lice
Zalim se na Lawa jer me nazvao kretenom u chatu.
I ako ce za ryo da me kazne nepravedno onda zelim da potrosim sav ryo na 100 smoke bombi, a ne da ovaj kupuje tehnike od 3000 za 1000 ryo, s mojim parama da pere pare haha
A i kad sam bio s Jumiveom isto smo bili u dvoristu, tacnije u jezeru i dvoristu, nemoj da izmisljate.. Cak sam ga zvao i na rp iz najbolje namere ..
Niti sam upao u kucu niti sam ga napao, ovo je napad na mene i zato trazim kazne za obojicu zbog lazne uzbune, ako svi mogu svakoga lazno da optuze za nesto onda sta da kazem? Trazim da se sav ryo od coveka s kapom prebaci kod mene. FOND ZA FOKE KISAME yeeaaaaaaaaaaaaaaah
A cak i da sam napisao mahinalno da sam u kuci (a ne verujem) nigde nisam napisao da sam obio ili nesto lose uradio tako da se po rp ne racuna to, npr da sam u selu a napadnem u shinobi gradu nekoga, eto to je isti slucaj ako sam mahinalno uradio nesto, a nisam! A cujem kako je Law slikao nesto, pa nemam ja sine sta da brisem, posteniji sam od takvih 10
A i Law se zalio vec 2-3 puta na neke igrace, kao i neki igraci na njega, tako da procenite i po tome dal je kriv onaj s kapom ili onaj bez nje ..
Mislim i ti brano maltretiras Akia a ovde se mesas za nesto sto nisam uradio xDD
I cak ako porusite sve argumente, ja mogu da kazem da je Marence rekao da moze da se upada u kucu i da se tu nista ne moze
Sve je popravljeno (jer imamo balavce od admina na forumu sta cu). Sto se tice upada ja ti tu nista ne mogu. Jer je to po rpu dozvoljeno jedino da zovnes u svom kampu pokiciju ili tako jnes
Tako da mogu i taj izgovor da imam, ali moji argumenti su sasvim dovoljni da strpam prevarante tamo gde pripadaju..
Ja napominjem da ne kazem nista da je Marko kriv ili nesto, on je dusa od coveka i uvek je tu za nas, nego kazem da je i pored toga sto ti je lepo objasnio normalnim recima ti nastavljas da se zalis na istu stvar i to bar da postoji nego bez veze pricas